Leaders in pipes & parts

Nieuws

27
27 oktober 2023

Offshore Energy 2023 | Bezoek ons op stand 1.319

Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 vindt plaats op 28 en 29 november 2023 in Amsterdam RAI, Nederland. De fysieke beurs en congres worden gecombineerd met een online evenementenomgeving. VandeGrijp is aanwezig op stand 1.319 Wij zien u daar graag. U kunt zich hier registreren voor een toegangskaart Tot ziens op de Offshore Energy!

Lees verder
25
25 november 2020

QRM vermindert gezondheidsklachten

VandeGrijp werkt aan een continue verbetering van haar bedrijfsprocessen, met als doel een nog betrouwbaarder en kortere leveringstijd te kunnen bieden. VandeGrijp weet dat de belangrijkste factor in dit proces de medewerker is. Daarom is de basis van de continue verbetering het continu verbeteren van de werkomgeving en werkvreugde van de medewerker. Een bijkomend bedrijfseconomischRead more..

Lees verder
17
17 september 2019

#Volgens bij VandeGrijp

In september kwam Lise van De Videokrant langs bij VandeGrijp voor haar serie #Volgens, waarin zij onderzoekt hoe het is om te werken bij een bedrijf. U ziet hier de vlog!

Lees verder
06
06 juni 2019

Techniekroute 2019

Op woensdag 5 juni kregen we bij VandeGrijp groep 7 van basisschool ‘t Kofschip op bezoek. De klas was in twee groepen van 11 opgesplitst en de leerlingen kwamen op de fiets naar VandeGrijp. Ze kregen eerst een korte presentatie, verzorgd door Paul, over VandeGrijp te horen en zien. Daarna werden ze door de fabriekshallenRead more..

Lees verder
16
16 mei 2019

BNR in Bedrijf live bij VandeGrijp

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe zorg je ervoor dat je mensen veilig werken? U kunt hier de opname terug luisteren van BNR in Bedrijf (15 mei 2019) met onder andere expert Jop Groeneweg & Paul Nederlof.  

Lees verder
12
12 maart 2019

Onderwijsroute 2019

Op donderdag 7 maart kregen we bij VandeGrijp weer 2 groepen leerlingen van De Lage Waard, VMBO II op bezoek. De leerlingen kregen eerst een korte presentatie, over VandeGrijp te horen en zien. Daarna werden ze door de fabriekshallen rondgeleid zodat ze met eigen ogen konden zien wat er allemaal gemaakt wordt binnen het bedrijf.Read more..

Lees verder
09
09 maart 2018

OnderwijsRoute

Op 8 maart heeft VandeGrijp weer meegedaan met de OnderwijsRoute voor leerlingen uit de tweede klas van het VMBO van de twee Papendrechtse scholen, De Lage Waard en Willem de Zwijger. Het idee achter de OnderwijsRoute is dat leerlingen via een kort bezoek aan een bedrijf meer te weten komen over de organisatie.  De OnderwijsRouteRead more..

Lees verder
19
19 juni 2017

Techniekroute basisscholen Papendrecht

Woensdag 14 juni jl. hebben wij de leerlingen van groep 7 van De Viermaster en Prins Constantijnschool ontvangen voor de Techniekroute. Leerlingen maken via deze Techniekroute kennis met regionale bedrijven en techniek. De Techniekroute heeft als thema ‘zien – horen – doen’ en maakt deel uit van de technische ‘leerlijn’, een leerprogramma waarin de kinderen feelingRead more..

Lees verder