Leaders in pipes & parts

Buizen op maat

Bij vandeGrijp bieden wij maatwerkoplossingen voor ieder soort project. Wij zijn gespecialiseerd in de onshore en offshore-industrie, waarvoor wij stalen buizen, palen en maatwerkconstructies produceren. Om te voldoen aan de wensen van onze klanten bieden wij project-specifieke oplossingen. Zo kunt u bij ons buizen op maat bestellen in verschillende materialen met verschillende diktes en lengtes.

Voor verschillende klanten hebben wij complete series buizen op maat gemaakt en gecoat in verschillende lengtes. Deze buisdelen en bochten kunnen wij door onze efficiënte werkwijze tegen zeer korte levertijden leveren. Ongeacht de complexiteit van de buisstukken. Wij zien onszelf als dé leverancier voor dikwandige buisstukken. Zelfs zware buiswerkzaamheden kunnen wij in relatief korte tijd uitvoeren.

Voor onze projecten hanteren wij strikte keuringsnormen, zo hebben wij onder andere verscheidene laskwalificaties en zijn we EN-1090 gekwalificeerd. Wij hebben een eigen werkplaats van 8.000 m2 en volgen de productie tot in detail. Zo garanderen wij een continue verbetering in onze werkprocessen en streven wij naar de hoogste efficiëntie.