Leaders in pipes & parts
Over ons
VandeGrijp is gespecialiseerd in de productie van stalen buizen, palen en maatwerkconstructies. Daarnaast verhuren we leidingsystemen en drijvend materieel voor de onshore en offshore industrie. Vanuit 2 Nederlandse werkmaatschappijen bedienen we de internationale markt.

Over ons

VandeGrijp Groep is het geheel van twee werkmaatschappijen die hun krachten bundelen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Productie en hoofdkantoor zijn gevestigd in Papendrecht, op een strategische locatie dicht bij de A15/16, aan de Beneden Merwede, met een directe verbinding naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

VandeGrijp IGS is toonaangevend in zware staalconstructies. We maken buizen, cilinders, conussen en schalen, en op bestelling zetten we ook trommels, rompen, verloopstukken en complete spreaders in elkaar. Met een werkplaats van 8.000 m2, en een eigen haven met roll-on-roll-offkade op ruim acht hectare eigen terrein, kunnen we elke opdracht aan. Van uniek ontwerp tot grootschalige serieproductie, van hoogwaardig materiaal tot eenvoudig staal, we leveren resultaat in elk formaat.

VandeGrijp Rental biedt maatwerkondersteuning bij infrastructurele werken. Met meer dan zestig kilometer leidingsysteem op voorraad, en een vloot van splijtbakken, pontons en elevatorbakken direct beschikbaar aan de rivier, vinden we altijd een passende oplossing voor een tijdelijk probleem.