Leaders in pipes & parts

Nieuws

12
12 maart 2019

Onderwijsroute 2019

Op donderdag 7 maart kregen we bij VandeGrijp weer 2 groepen leerlingen van De Lage Waard, VMBO II op bezoek. De leerlingen kregen eerst een korte presentatie, over VandeGrijp te horen en zien. Daarna werden ze door de fabriekshallen rondgeleid zodat ze met eigen ogen konden zien wat er allemaal gemaakt wordt binnen het bedrijf.Lees verder..

Lees verder
09
09 maart 2018

OnderwijsRoute

Op 8 maart heeft VandeGrijp weer meegedaan met de OnderwijsRoute voor leerlingen uit de tweede klas van het VMBO van de twee Papendrechtse scholen, De Lage Waard en Willem de Zwijger. Het idee achter de OnderwijsRoute is dat leerlingen via een kort bezoek aan een bedrijf meer te weten komen over de organisatie.  De OnderwijsRouteLees verder..

Lees verder
19
19 juni 2017

Techniekroute basisscholen Papendrecht

Woensdag 14 juni jl. hebben wij de leerlingen van groep 7 van De Viermaster en Prins Constantijnschool ontvangen voor de Techniekroute. Leerlingen maken via deze Techniekroute kennis met regionale bedrijven en techniek. De Techniekroute heeft als thema ‘zien – horen – doen’ en maakt deel uit van de technische ‘leerlijn’, een leerprogramma waarin de kinderen feelingLees verder..

Lees verder