Leaders in pipes & parts

Nieuws

09
09 maart 2018

OnderwijsRoute

Op 8 maart heeft VandeGrijp weer meegedaan met de OnderwijsRoute voor leerlingen uit de tweede klas van het VMBO van de twee Papendrechtse scholen, De Lage Waard en Willem de Zwijger. Het idee achter de OnderwijsRoute is dat leerlingen via een kort bezoek aan een bedrijf meer te weten komen over de organisatie.  De OnderwijsRouteLees verder..

Lees verder
05
05 september 2017

Offshore Energy 2017 – Bezoek ons op stand 1.060

Offshore Energy is gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Het evenement vind plaats op 10 en 11 oktober 2017 en zal worden gehouden in de RAI Amsterdam. Wij nodigen u graag uit op onze stand, 1.060 Wilt u zich gratis registreren? Registratie is mogelijk op registration.offshore-energy.biz Tot ziens op de Offshore Energy!  

Lees verder
19
19 juni 2017

Techniekroute basisscholen Papendrecht

Woensdag 14 juni jl. hebben wij de leerlingen van groep 7 van De Viermaster en Prins Constantijnschool ontvangen voor de Techniekroute. Leerlingen maken via deze Techniekroute kennis met regionale bedrijven en techniek. De Techniekroute heeft als thema ‘zien – horen – doen’ en maakt deel uit van de technische ‘leerlijn’, een leerprogramma waarin de kinderen feelingLees verder..

Lees verder